ISOLATORI PER PALI IN LEGNO Shihe të plotë

Isolator për shtyllat hekuri për Gardh elektrik Gardh elektrike rrethues Gemi Elettronica

Isolator për shtyllat hekuri për Gardh elektrik Gardh elektrike rrethues

Info shtesë

A4

22798 Artikuj në depo

0,13 €

Ky produkt nuk shitet individualisht. Duhet të zgjedhni së paku 100 njësi për këtë produkt.

INSULATORËT PËR QIRA (FUSHË ELEKTRIKE)

Paketë prej 100 copë

 

 

Izolues elektronikë Gemi për gardhe elektrike për shtyllat hekuri të zeza.

Paketë prej 100 copë

Super rezistente dhe shumë e lehtë për t'u mbledhur.
Diametri i mbështetur i shtyllës hekuri: nga 1 mm deri në 18 mm.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e telave, telave dhe kasetave në treg (deri në 30 mm)
 
JO TE MADE IN KINA!

Prodhimi 100% Made in Italy - Prodhimi në vendin Francavilla në Sinni - Itali

 
 
MODELI 2019
 
Cilësia më e lartë në botë, me çmimin më të ulët në internet.
Më të mirat në kategorinë e saj: T'U BESOJMË!
 
  MODEL I RI 2019:
 
Dimensione më të mëdha që japin rezistencë më të madhe ndaj izolatorit dhe fuqi më të madhe izoluese në gardh (duke mbajtur konstantin e tij të energjisë elektrike edhe pas disa km)


Siç tregohet në video, ajo mund të montohet në dy mënyra (një lloj), në varësi të nevojave tuaja. Mënyra e dytë, lejon zgjatjen e distancës midis polit të hekurt dhe telit që gjendet në izolator dhe kjo lejon gardhin të mbajë një ngarkesë më të madhe elektrike.
 
  PROMO AVAILABLE
 
Rendit tani 12 paketa dhe anijeve (në Itali) ju ofron falas GEMI ELECTRONICS, me shpërndarjen në 48-72 orë në Itali.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gardhe-elektrike-për-kuaj-dhe-kafshë, gardhe-elektrike, gardhe-elektrike, recintielettrici.it-gardhe-gardhe
gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike-kaldaje, gardhi elektrike-e-shitje,
gardhe elektrike, gardhi elektrik, gardhe elektrike per te gjithe kafshet, gardhi elektrik, gardhe elektrike, gardhe elektrike, sistemi here-as-works-a-gardh,
gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike-elektrik-1,
gardhe-gardhe-gardhe-dru, krahasoni-cmimet-dhe-ofron-gardhe-elektrike, modele-dhe-cmimet-kafsheve te tjera-gardh-elektrike, gardhet-elektrike-per-te gjitha-te- kafshët,
gardh-elektrike-zbritje-çmimet-ulët-në-gardh-elektrike, kuzhinës elektrike-kuaj, gardhe-elektrike-gemielettronica.it, gardh elektrik, gardh-elektrike-për-zog, gardhe-kuaj-elektrike,
hekurudhor-produktet-dhe-elektrike-gardhe, elektrike-gardhe-aspirators, elektrike-gardhe, mbyllje-elektrike për strehim-kafshët, gardhe elektrike, gardhe elektrike
gur-elektrik, gardhet elektrike-për-të gjitha-kafshëve, gur-elektrike-gjeni-çmimet më të mirë-në-internet, gardh elektrik, gardhe elektrike, gardhet elektrike-dhe-artikuj- per- apikulturë,
gardhet-elektrike-për-qentë, radio-collars-dhe-gardhe-elektrike, gardhe-elektrike, gardhe-elektrike, gardh-elektrike, gardhe-elektrike për të gjithë-kafshët,
gardhe-elektrike-gemi-aspiratorë-srl, gardhe-elektrike, gardhe-elektrike-fotovoltaike, gardhe-radios-për-qen, gardhe-elektrike për kafshët,
gardhe elektrike, gardhe elektrike-shitje, gardhe elektrike-fotovoltaike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe-elektrike per kuaj, elektricist,
gardhe-elektrik-fotovoltaike, bateri-për-gardhe-elektrike, gardhe-elektrike-kullota-dhe-kafshëve, gardhe elektronike, insulators-për-gardhe-elektrike, gardhe-elektrike- e-bateri,
gardhe-elektrike-për-kafshët-funksionimin-përdorim-dhe-llojet, gardhe-elektrike, gardhe-elektrike-dhe-pajisje, gardh-elektrike, rrjeta-electrified, polet në dru-rreth-gardhe-gardhet,
gardhe elektrike-gardhe, gardhe të tjera elektrik-kafshësh, sektorin elektrik-gardian, gardianë elektrikë-për-fermerë, gardhe elektrike të përdorura, të tilla si ndërtimi i një gardh-për- dhi,
modele-dhe-çmime-kafshë të tjera-elektrike-gardh, gardhe-elektrike-për-boars, gardhe-elektrike-për-kuaj, gardhe-elektrike për kafshët, gardhe-elektrike-për-dele, gardhe-elektrike- for-bagëtia,
gardhe-elektrike-për-qen, gardhe-elektrike-për-boars, gardhe-elektrike për dhitë, qen-elektrike qentë, gardhe elektrike-gardhe, gardhe gardhe, gardhe

Isolator për shtyllat hekuri për Gardh elektrik Gardh elektrike rrethues Gemi Elettronica <address> <p>INSULATORËT PËR QIRA (FUSHË ELEKTRIKE)</p> <p>Paketë prej 100 copë</p> <p> </p> <p> </p> <p>Izolues elektronikë Gemi për gardhe elektrike për shtyllat hekuri të zeza.</p> <p>Paketë prej 100 copë</p> <p>Super rezistente dhe shumë e lehtë për t'u mbledhur.<br />Diametri i mbështetur i shtyllës hekuri: nga 1 mm deri në 18 mm.</p> <p>I përshtatshëm për të gjitha llojet e telave, telave dhe kasetave në treg (deri në 30 mm)<br /> <br />JO TE MADE IN KINA!</p> <p>Prodhimi 100% Made in Italy - Prodhimi në vendin Francavilla në Sinni - Itali</p> <p> <br /> <br />MODELI 2019<br /> <br />Cilësia më e lartë në botë, me çmimin më të ulët në internet.<br />Më të mirat në kategorinë e saj: T'U BESOJMË!<br /> <br />  MODEL I RI 2019:<br /> <br />Dimensione më të mëdha që japin rezistencë më të madhe ndaj izolatorit dhe fuqi më të madhe izoluese në gardh (duke mbajtur konstantin e tij të energjisë elektrike edhe pas disa km)</p> <p><br />Siç tregohet në video, ajo mund të montohet në dy mënyra (një lloj), në varësi të nevojave tuaja. Mënyra e dytë, lejon zgjatjen e distancës midis polit të hekurt dhe telit që gjendet në izolator dhe kjo lejon gardhin të mbajë një ngarkesë më të madhe elektrike.<br /> <br />  PROMO AVAILABLE<br /> <br />Rendit tani 12 paketa dhe anijeve (në Itali) ju ofron falas GEMI ELECTRONICS, me shpërndarjen në 48-72 orë në Itali.<br /> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p>gardhe-elektrike-për-kuaj-dhe-kafshë, gardhe-elektrike, gardhe-elektrike, recintielettrici.it-gardhe-gardhe<br />gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike-kaldaje, gardhi elektrike-e-shitje,<br />gardhe elektrike, gardhi elektrik, gardhe elektrike per te gjithe kafshet, gardhi elektrik, gardhe elektrike, gardhe elektrike, sistemi here-as-works-a-gardh,<br />gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike-elektrik-1,<br />gardhe-gardhe-gardhe-dru, krahasoni-cmimet-dhe-ofron-gardhe-elektrike, modele-dhe-cmimet-kafsheve te tjera-gardh-elektrike, gardhet-elektrike-per-te gjitha-te- kafshët,<br />gardh-elektrike-zbritje-çmimet-ulët-në-gardh-elektrike, kuzhinës elektrike-kuaj, gardhe-elektrike-gemielettronica.it, gardh elektrik, gardh-elektrike-për-zog, gardhe-kuaj-elektrike,<br />hekurudhor-produktet-dhe-elektrike-gardhe, elektrike-gardhe-aspirators, elektrike-gardhe, mbyllje-elektrike për strehim-kafshët, gardhe elektrike, gardhe elektrike<br />gur-elektrik, gardhet elektrike-për-të gjitha-kafshëve, gur-elektrike-gjeni-çmimet më të mirë-në-internet, gardh elektrik, gardhe elektrike, gardhet elektrike-dhe-artikuj- per- apikulturë,<br />gardhet-elektrike-për-qentë, radio-collars-dhe-gardhe-elektrike, gardhe-elektrike, gardhe-elektrike, gardh-elektrike, gardhe-elektrike për të gjithë-kafshët,<br />gardhe-elektrike-gemi-aspiratorë-srl, gardhe-elektrike, gardhe-elektrike-fotovoltaike, gardhe-radios-për-qen, gardhe-elektrike për kafshët,<br />gardhe elektrike, gardhe elektrike-shitje, gardhe elektrike-fotovoltaike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe elektrike, gardhe-elektrike per kuaj, elektricist,<br />gardhe-elektrik-fotovoltaike, bateri-për-gardhe-elektrike, gardhe-elektrike-kullota-dhe-kafshëve, gardhe elektronike, insulators-për-gardhe-elektrike, gardhe-elektrike- e-bateri,<br />gardhe-elektrike-për-kafshët-funksionimin-përdorim-dhe-llojet, gardhe-elektrike, gardhe-elektrike-dhe-pajisje, gardh-elektrike, rrjeta-electrified, polet në dru-rreth-gardhe-gardhet,<br />gardhe elektrike-gardhe, gardhe të tjera elektrik-kafshësh, sektorin elektrik-gardian, gardianë elektrikë-për-fermerë, gardhe elektrike të përdorura, të tilla si ndërtimi i një gardh-për- dhi,<br />modele-dhe-çmime-kafshë të tjera-elektrike-gardh, gardhe-elektrike-për-boars, gardhe-elektrike-për-kuaj, gardhe-elektrike për kafshët, gardhe-elektrike-për-dele, gardhe-elektrike- for-bagëtia,<br />gardhe-elektrike-për-qen, gardhe-elektrike-për-boars, gardhe-elektrike për dhitë, qen-elektrike qentë, gardhe elektrike-gardhe, gardhe gardhe, gardhe</p> </address>
0,11 €