Aspiratore Base Shihe të plotë

Në shitje Në shitje!

-50%

Aspirator Centrifugal Tarrace PëR Oxhaqe oxhak i rrumbullakët Aspiratore Centrifugale Per Montim Ne Tarrace Aspiratore Per Taraca Aspirator PëR Skarë Sobë Termo Barbecue modeli themelor Gemi

 • Produkt i certifikuar sipas ligjit
 • Vlerat teknike të verifikuara nga universiteti unibas
  (nga Prof. E. Nino i Departamentit të Inxhinierisë dhe Fizikës së Mjedisit)
 • I reziston 300 C°
 • Thithja e 2500 M³ /h
 • Rregullator 6-shpejtësie
 • Prodhuar që nga viti 1983
 • 8 vjet garanci
 • Kthim falas për 100 ditë
 • Mimi i fabrikës (pa ndërmjetës)
 • Shqyrtime të verifikuara në
 
Zgjidhni diametrin në menunë rënëse ⬇️
 

Info shtesë

9361 Artikuj në depo

248,90 €

497,80 €

Dëshironi të keni vite GARANCI SHTES mbi këtë produkt?
Tani është në ofertë me 70% të çmimit të listës!
Blini tani

Aspirator centrifugal tarrace
GEMI ELETTRONICA
Modeli themelor
Oxhak i rrumbullakët

E shkëlqyeshme për: fireplace, Sobë termo, Sobë druri, Sobë me pelet, Furrë druri, piceri, Restorant, Barbecue, Restorant mishi

Ne ju ofrojmë përshtatës FALAS për ju
RUAJ E DUHET
Specifikonidiametri i juaji
grip i jashtëm

(jo ai i brendshëm) në menunë rënëse.

20 arsye për të instaluar Aspiratore Per Taraca Gemi

Si të montoni nxjerrësin e Aspirator Për skarë Gemi?

A CSHT KUJDESI I TIJ DUHET TUAJ T OR KUFIZUAR OSE RREKANGULAR?

Nuk ka problem
Ja juaji
modeli ideal:

KLIKONI KETU

Rrjet mbrojtjeje
anti-paqëndrueshëm të fortë (sipas standardit UNI ISO 13857) e bërë nga unaza çeliku të elektroduar.

Përshtatës i rrumbullakët i personalizuar për fluksin tuaj të rrumbullakët FALAS (zgjidhni madhësinë tuaj në menunë drop-down)

Përshtatësi i rrumbullakët është i pajisur me një vidhë shtrënguese të jashtme të jashtme

E shkëlqyeshme për:

fireplace, Sobë termo, Sobë druri, Sobë me pelet, Furrë druri, piceri, Restorant, Barbecue, Restorant mishi

se të instaloni Aspirator centrifugal tarrace për Oxhaqe Gemi?

 1. Zgjidhja e problemit të tymit100% e garantuar.
 2. Nuk aspiron nxehtësinë, por vetëm tymi i fireplace tuaj.
 3. Extremely qetë, madje edhe me shpejtësi të lartë.
 4. Konsumi i ulët i energjisë, maksimumi 10 € në vit e konsumit.
 5. Lehtë për tu mbledhur gjithashtuB DONI TUAJ (ndiqni tutorin e videos).
 6. universal, për të gjitha tubacionet e tubave (madje edhe ato të rrumbullakëta).
 7. Ulur me 70%akumulimi i blozës në oxhak.
 8. Mund të përdoret gjithashtu gjatë verës, për ndryshimin natyror të ajrit.
 9. Pajisur meRregullator 6-shpejtësie.
 10. Nuk kërkon mirëmbajtje ndër vite.
 11. Edhe kur është i fikur nuk pengon lëshimin normal të tymit.
 12. Mund të përdoret si një ventilator për ndriçimin fillestar të fireplace.
 13. Kur pastroni hirin e oxhakut, shmang shpërndarjen e të njëjtit në mjedis.
 14. Zvogëlon plotësisht thithjen e gazrave kancerogjenë që dalin nga oxhaku.
 15. Përqindja e kthimit të produktit është 0.05% (5/1000)
 16. 100% MADE N IT ITALI: e patentuar nga kompania jonë në 1983, ajo është prodhuar edhe sot në Itali.

Koha e transportit dhe e dorëzimit?

Dorëzimi bëhet në Bashkimin Evropian në4-6 ditë TRANSPORT FALAS  ndërsa jashtë BE-së
në 6-10 ditëme një kosto prej 49,90 €

Si mund të paguaj?

A ekziston mundësia e kthimit?

Që nga viti 1983 ne jemi prodhues dhe shitës me pakicë të Gemi ekthimi% i porosive totale është 0.05%.
Pavarësisht nga këto detaje, ju mund të mendoni se nuk ju pëlqen produkti ynë ...

Qetë, nuk do të duhet të na jepni ndonjë shpjegim.
Ju keni të drejtëKthimi FALASme formulën
i kënaqur o MONEY BACK për100 DITËT.

A ka produkti garanci?

Nxjerrësi elektrik i tymit ka një të tillëGARANC e 3 VJET e tijALL (struktura dhe pjesa elektrike)

A keni verifikuar komente?

e tijTRUST PILOT
pas mijëra rishikimeve për blerjet e verifikuara,
arritëm vendin e parë në botë në këtë kategoriAksesorët për oxhaqet
. Ju mund të na besoni!

Pse të blej
 një aspirator centrifugal?

tjetër
marka tregtare

Produkt i çertifikuar sipas ligjit

Vlerat teknike të verifikuara nga Universiteti Unibas

Thithja e 2500 M³ / h

Rregullator 6-shpejtëshe (autotransformues)

Prodhuar që nga viti 1983

Garanci 3 vjeçare

Kthim falas për 100 ditë

Pricemimi i fabrikës (pa ndërmjetës)

Shqyrtime të verifikuara për Trustpilot

A keni dyshime të mëtejshme?

Gemi Elettronica ju vë në dispozicionin tuajteknikë të specializuar në shërbimin tuaj falas.
(+39) 02 87165556
ose [email protected]

Shërbimi ndaj klientit në dispozicion nga e hëna deri të shtunën
9: 00/13: 00 - 15: 30/20: 00.

Vendi ynë i prodhimit me mbi 10,000 m